ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευκαιρία για ταξίδι με υποβρύχιο δίνει το Πολεμικό Ναυτικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαθητές της Γ΄Λυκείου θα ταξιδέψουν με υποβρύχιο! Πρόκειται για δράση του Πολεμικού Ναυτικού με την ευκαιρία των εορτασμών για τον προστάτη Άγιο του, Άγιο Νικόλαο.

  • Γράφει ο Κώστας Αττίας

Στην δράση του Πολεμικού Ναυτικού προβλέπεται να κληρωθούν μαθητές της Γ΄ Λυκείου για τα μπουν σε υποβρύχιο και πυραυλακάτους του Πολεμικού Ναυτικού.

H κλήρωση για την επιλογή των τριάντα (30) μαθητών /μαθητριών που θα συμμετάσχουν στον πλου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό, προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του.Οι δέκα πρώτοι κληρωθέντες μαθητές, θα ταξιδέψουν με υποβρύχιο ενώ οι υπόλοιποι είκοσι με δύο πυραυλακάτους.

Για τη συμμετοχή στην κλήρωση, απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης, (https://form.hellenicnavy.gr/klirosi/) έως την Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 . Όσοι κληρωθούν και διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, θα φιλοξενηθούν την παραμονή του απόπλου, με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού.

Σημειώνεται πως  πλους του Υποβρυχίου και των Πυραυλακάτων  θα πραγματοποιηθεί κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μην επηρεαστεί  το πρόγραμμα των σχολικών μαθημάτων.