ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έζησαν τον εφιάλτη: Λήστεψαν επιχειρηματία στη Μύκονο μέσα στο ξενοδοχείο

Στις εικόνες που έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ξενοδοχείου των celebrites στη Μύκονο, αναζητούν οι διωκτικές αρχές τους δράστες που εισέβαλλαν στο δωμάτιο του επιχειρηματία που διέμενε μαζί με τη γυναίκα του και τους αφαίρεσαν κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα και χρηματικό ποσό άνω των 32.000 ευρώ.

 

 
Το πρωτοφανές περιστατικό τα τελευταία 24ώρα έχει θορυβήσει το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων και έχει θέσει σε κατάσταση επιφυλακής τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες θέλουν να λύσουν το γρίφο της μυστηριώδους κλοπής όσο το δυνατόν συντομότερα. 
 
Από το περασμένο Σάββατο που δηλώθηκε η διάρρηξη από τον 43χρονο επιχειρηματία και την 31χρονη δικηγόρο σύζυγο του, οι άνδρες της ΕΛΑΣ που έχουν αναλάβει να αποπερατώσουν τις έρευνες, ζήτησαν από τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες από τις τρεις τα ξημερώματα έως και τις επτά το πρωί του περασμένου Σαββάτου – οπότε πραγματοποιήθηκε η εισβολή των θρασύτατων διαρρηκτών στο δωμάτιο του ζευγαριού. 
 
Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν… περπατήσει σε όλους τους χώρους του πολυτελούς συγκροτήματος στον Ορνό, προκειμένου να σχηματοποιήσουν το σχέδιο δράσης των διαρρηκτών αλλά και τον τρόπο διαφυγής τους. 

Διαβάστε επίσης: