ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έζησε έναν εφιάλτη! Ηλικιωμένη στα Καμένα Βούρλα έπεσε στο μπάνιο και έμεινε εκεί αβοήθητη για τρεις μέρες!

Τρεις εφιαλτικές μέρες, ακινητοποιημένη στο μπάνιο του σπιτιού της στα Καμένα Βούρλα, έζησε μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Ευτυχώς η παρατηρητικότητα και το ενδιαφέρον ενός γείτονα έβαλαν αίσιο τέλος στην περιπέτεια της.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr , o πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων, Δημήτρης Καραμανώλης, ήταν αυτός που έσωσε τη ζωή ηλικιωμένης γυναίκας, που μένει μόνη της στην περιοχή της Λουτρόπολης.

Συγκεκριμένα ο κ. Καραμανώλης παρατήρησε ότι το φως στο σπίτι της γυναίκας δεν άναψε τη Δευτέρα το βράδυ και το πρωί της Τρίτης και άρχισε να ρωτά τους γείτονες αν είχαν δει την ηλικιωμένη. Στην συνέχεια διαπίστωσε ότι δεν είχε πάρει το ψωμί που της είχαν αφήσει έξω από την πόρτα της και έτσι αποφάσισε να επικοινωνήσει με τους συγγενείς της.

Αυτοί του επιβεβαίωσαν ότι δεν είχαν νέα της από το Σάββατο, αλλά τόνισαν ότι δεν είχαν ανησυχήσει καθώς πολλές φορές δεν άκουγε το τηλέφωνο και επικοινωνούσε εκείνη στη συνέχεια μαζί τους.

Ο κ. Καραμανωλης ειδοποίησε αμέσως το ΑΤ Καμένων Βούρλων, αστυνομικοί του οποίου έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και με τη βοήθεια κλειδαρά, κατάφεραν να βρουν τρόπο να μπουν μέσα.

Οι άνθρωποι που μπήκαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι ήταν πεσμένη στο μπάνιο της, αλλά καλά στην υγεία της!

Η γυναίκα αν και βρισκόταν εκεί για τρεις ολόκληρες ημέρες, αβοήθητη, νηστική και μέσα στο κρύο κατόρθωσε να επιζήσει.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ αναμένεται να νοσηλευτεί για μερικές μέρες προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις της.