ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έζησε έναν εφιάλτη μέσα στο σπίτι του! Τον χτύπησε άγρια ο διαρρήκτης

Την ατυχία να επιστρέψει στο σπίτι του ενώ μέσα σε αυτό βρισκόταν ήδη ένας διαρρήκτης είχε ένας 50χρονος άντρας στα Ιωάννινα, ο οποίος πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του κακοποιού.

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης μιας μονοκατοικίας στο Σταυράκι Ιωαννίνων, μπήκε στο σπίτι του και δέχθηκε επίθεση από έναν διαρρήκτη που άρχισε να τον χτυπήσει με γροθιές για να διαφύγει με τη λεία του.

Ο 32χρονος Έλληνας δράστης είχε βρει άδειο το σπίτι, το είχε διαρρήξει και είχε κάνει άνω-κάτω τα δωμάτια αναζητώντας χρήματα και χρυσαφικά, τα οποία βρήκε και ξεκίνησε να φύγει.

Όμως, εκείνη την στιγμή επέστρεφε ο 50χρονος και, μόλις τον είδε, τον χτύπησε άγρια για να ξεφύγει με τα κλοπιμαία. Το θύμα ενημέρωσε άμεσα τις αρχές δίνοντας την περιγραφή του δράστη και ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή.
Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τον 32χρονο στο Πέραμα Ιωαννίνων όπου τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν τα κλοπιμαία για να τα επιστρέψουν στον 50χρονο.

Σε βάρος του κακοποιού σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνω, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση ερευνώντας τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές ή ληστείες.