3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φοιτήτρια ζητά αποζημίωση 150.000 ευρώ από τον σπιτονοικοκύρη για κρυφή κάμερα!

Μία νεαρή φοιτήτρια με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα έψαχνε διαμέρισμα με τη βοήθεια μεσίτη για τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, επισκέφτηκε ένα διαμέρισμα.

Η κάμερα βρισκόταν τοποθετημένη στον χώρο της κρεβατοκάμαρας απέναντι από το κρεβάτι που υπήρχε στο επιπλωμένο διαμέρισμα του 7ου ορόφου. Όταν η 18χρονη ρώτησε τον ιδιοκτήτη τι είναι αυτή η άσπρη συσκευή, εκείνος, σύμφωνα με την ίδια, της απάντησε πως πρόκειται για ένα σύστημα συναγερμού και ότι είναι εκτός λειτουργίας.

Η 18χρονη φοιτήτρια προχώρησε σε συμφωνία και νοίκιασε το διαμέρισμα. Με την πεποίθηση πως αυτή η συσκευή ήταν εκτός λειτουργίας, η νεαρή κοπέλα είχε εφησυχαστεί. Όσο περνούσαν οι μέρες στο νέο της διαμέρισμα όμως, ένιωθε πως κάτι περίεργο συμβαίνει.

Επικοινώνησε άμεσα με τον ιδιοκτήτη φανερά αναστατωμένη. Εκείνος της απάντησε πως είναι αδύνατη η καταγραφή μέσω της συγκεκριμένης κάμερας.

Άμεσα η νεαρή φοιτήτρια με την οικογένειά της προχώρησε σε καταγγελία στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να έχει πέσει θύμα μίας πλεκτάνης που παραβίαζε την ιδιωτικότητά της.

Μετά από την έκθεση εργαστηριακής εξέτασης, προέκυψε ότι η κάμερα δεν μπορεί να καταγράψει ασύρματα, παρά μόνο ενσύρματα μέσω καλωδιώσεων σε ειδική συσκευή καταγραφής, με την υπόθεση να οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες.

Η φοιτήτρια ζητά ως αποζημίωση το ποσό των 150.000 ευρώ.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA