ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονικό στη Νέα Αλικαρνασσό: Σήμερα η κηδεία της 33χρονης μητέρας

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας στις 14:00 σήμερα, στην Πάτρα, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την 33χρονη μητέρα, που δολοφονήθηκε από τον 54χρονο σύζυγό της στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, την περασμένη Κυριακή.

Η τοπική κοινωνία της Κρήτης παρακολουθεί «μουδιασμένη» το άγριο έγκλημα, με τον 54χρονο να οδηγείται τη Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του Αλεξάνδρα Σπανάκη, ο κατηγορούμενος δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι συνέβη και υπήρχε λόγος που έχασε τον έλεγχο, σκοτώνοντας τη σύζυγο του με την οποία μάλιστα είχαν και ένα παιδί 4 ετών.

Ο λόγος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ήταν ότι το πρωί του Σαββάτου ο 54χρονος είχε επιβεβαιώσει τις υποψίες του ότι η 33χρονη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Την παρακολουθούσε αλλά δεν μπορούσε να βγάλει άκρη και έφθασε στο σημείο να αγοράσει ένα μαγνητοφωνάκι και να το κρύψει στο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης χρησιμοποιούσε εκείνη. Τα όσα άκουσε, όπως ισχυρίζεται, τη μοιραία εκείνη μέρα, ανέβασαν το αίμα του στο κεφάλι και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.