ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Φως στο Τούνελ»: Εξαφάνισαν τον κτηνοτρόφο – Οι τρεις κλήσεις πριν χαθούν τα ίχνη του

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο 43χρονος κτηνοτρόφος Θοδωρής Σελεμετζίδης εξαφανίστηκε στις 12 Μαΐου 2022 κι ενώ αναμενόταν να επιστρέψει στον τόπο κατοικίας του στον Τύρναβο.

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η οποία έχει ασχοληθεί με τη μυστήρια αυτή υπόθεση, αναφέρθηκε ότι ο 43χρονος, ο οποίος ασχολούνταν και με ηλεκτρολογικές εργασίες, βρισκόταν στη Λάρισα για δουλειές και θα επέστρεφε σπίτι του με το ΚΤΕΛ, όπως έκανε συνήθως. Προηγουμένως είχε επισκεφθεί έναν φίλο του, ο οποίος έμενε κοντά στον σταθμό των λεωφορείων.

Όμως, όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες, ο Θοδωρής Σελεμετζίδης δεν μπήκε ποτέ στο πούλμαν, ενώ τα προσωπικά του αντικείμενα – κινητό και πορτοφόλι- βρέθηκαν πεταμένα στο πάρκινγκ του ΚΤΕΛ Λάρισας.

Ένας από τους τρεις ανθρώπους που κάλεσε ο Θοδωρής Σελεμετζίδης πριν εξαφανιστεί, ήταν και ο κτηνοτρόφος με τον οποίο πήγαιναν μαζί για δουλειές.

«Δε μίλησα μαζί του εκείνη την ημέρα. Για να έχει βρεθεί η κλήση, σίγουρα ισχύει αλλά έχει περάσει καιρός και δε θυμάμαι. Τελευταία φορά τον είδα στην κηδεία της μητέρας μου, αλλά δεν μιλήσαμε πολύ».

Περιγράφει τον 43χρονο πατέρα, ως ένα ήρεμο άνθρωπο και ευγενικό.

«Μακάρι να ήξερα κάτι και να μπορούσα να βοηθήσω για να βρεθεί η άκρη. Εμείς μένουμε Τύρναβο. Τι ακριβώς παρτίδες είχε στη Λάρισα, τι πάρε δώσε είχε, δε γνωρίζω. Μακάρι να ήξερα ένα στοιχείο να βρεθεί το παιδί, να δούμε πώς και τι έγινε».