ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφία-ντοκουμέντο 10 ημέρες μετά την εξαφάνιση του Μπεν – Είναι θαμμένος σε δέντρο;

Μία φωτογραφία που τραβήχτηκε περίπου 10 ημέρες μετά την εξαφάνιση του μικρού Μπεν το 1991 ισχυρίζονται  ότι έχουν οι αρχές, σύμφωνα με τον επικεφαλής των ερευνών της βρετανικής αστυνομίας που διεηξάγονται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στην Κω.

 

«Έχουμε μια φωτογραφία που πιστεύουμε ότι έχει τραβηχτεί περίπου 10 ήμερες μετά την εξαφάνιση του Μπεν και μας έχει δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το χωράφι και ποια δέντρα βρίσκονταν τότε στην περιοχή. Πιστεύουμε ότι κάποια δέντρα που βρίσκονται τώρα γύρω από το σπίτι δεν υπήρχαν τότε και σήμερα οι έρευνες επικεντρώνονται γύρω από αυτά τα δέντρα» ανέφερε στη Daily Mirror ο Τζον Κάζινς, συμπληρώνοντας ότι υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ενδεχομένως την ημέρα της εξαφάνισης, ο μικρός Μπεν φορούσε ένα ζευγάρι σανδάλια που του είχαν αγοράσει οι γονείς του από το νησί. 

Οι βρετανοί αστυνομικοί που μετέχουν στις νέες έρευνες στο χωράφι, στο οποίο υποψιάζονται ότι έθαψε ένας Έλληνας τον Μπεν, αφού τον σκότωσε κατά λάθος με τον εκσκαφέα του, έχουν βρει μόνον ένα κομμάτι υφάσματος, το οποίο και έχει σταλεί για εξέταση σε ειδικά εργαστήρια. Εκπρόσωποι των Βρετανών παρουσίασαν σήμερα στους δημοσιογράφους τα οστά που βρέθηκαν διασκορπισμένα στο σημείο, ωστόσο, όπως εξήγησαν, ανήκουν σε ζώα.

Μάλιστα σήμερα, οι υπεύθυνοι της Βρετανικής Αστυνομίας άνοιξαν στους δημοσιογράφους το σπίτι όπου έμενε ο μικρός Μπεν και η οικογένεια του όταν χάθηκε, ενώ οι έρευνες εστιάζονται στο σημείο του ακινήτου στο οποίο φυτεύτηκαν δέντρα μετά την εξαφάνιση του μικρού αγοριού το 1991.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: Daily Mirror