3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφία ντοκουμέντο ανατρέπει όσα υποστήριξε ο κρεοπώλης για το μοιραίο βράδυ!

Πρόκειται για εικόνα από κάμερα της περιοχής, η οποία αποδόμησε τα λεγόμενα του 50χρονου κατηγορουμένου ως προς την πορεία που υποστήριξε ότι ακολούθησε με το αυτοκίνητο του, μετά την υποτιθέμενη αποβίβαση του Μπάμπη στον κόμβο των ΤΕΙ.

Συγκεκριμένα, ο κρεοπώλης υποστήριξε ότι κατά την επιστροφή του από τον κόμβο των ΤΕΙ μετά την αποβίβαση του Μπάμπη κινήθηκε απευθείας προς ένα μίνι μάρκετ.

Όπως αναφέρεται όμως στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, «από την επισκόπηση του εν λόγω βιντεοληπτικού υλικού δεν επιβεβαιώνονται τα λεγόμενα του κρεοπώλη ως προς την απευθείας κίνηση του προς το μίνι μάρκετ, κατά την επιστροφή του από τον κόμβο ΤΕΙ όπου υποτίθεται ότι αποβίβασε τον Μπάμπη, αλλά οδηγώντας το τζιπάκι του κινείται επί της οδού Ναυπάκτου με κατεύθυνση προς το super market Σκλαβενίτης ενεργώντας αριστερή ως προς την πορεία του στροφή κινούμενος προς την περιοχή “Λυομένων”».

Ακολούθως, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ντοκουμέντο, στις 21:52 ο κρεοπώλης κινείται από την περιοχή των «Λυομένων», εισέρχεται στον οδό Ναυπάκτου και στρίβει αριστερά, κινούμενος με κατεύθυνση προς το super market Σκλαβενίτης».

πηγή φωτογραφίας protothema.gr