ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογράφησε τον άνδρα που πήγε να της ρίξει κάτι στο ποτό!

Τα όσα βίωσε πρόσφατα στο νησί της Ζακύνθου καταγγέλλει μια Ιρλανδή τουρίστρια.

Η νεαρή περιγράφει πώς το τρίτο βράδυ της διαμονής της στο νησί, και ενώ διασκέδαζε σε ένα κλαμπ, ένας άγνωστος προσπάθησε να ρίξει κάτι στο ποτό της.

Η κίνηση αυτή του άνδρα έγινε αντιληπτή από μια φίλη της που έβγαζε φωτογραφίες, ενώ το εν λόγω δημοσίευμα περιλαμβάνει και μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι δείχνει τον άγνωστο να προσπαθεί να ρίξει κάτι στο ποτό της κοπέλας, χωρίς ωστόσο να διακρίνεται κάτι στο χέρι του.

«Φτάσαμε στο νησί ημέρα Τρίτη και το ίδιο βράδυ κάποιος έριξε κάτι στο ποτό μιας φίλης μου σε ένα από τα νάιτκλαμπ. Έριξαν στο ποτό της ναρκωτικό βιασμού. Την πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο όταν διαμαρτυρήθηκε ότι δεν αισθανόταν καλά. Το στομάχι της ήταν αναστατωμένο και έκανε συνεχώς εμετό» περιγράφει η Gemma Reynolds.

Όπως εξηγεί η νεαρή, τα υπόλοιπα βράδια η παρέα των κοριτσιών έβγαινε με τον φόβο ότι θα μπορούσε να τους ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και πράγματι τους συνέβη, αφού δύο βράδια μετά έπεσε και η ίδια θύμα της απόπειρας ενός άνδρα να την «ναρκώσει».

«Χόρευα με τις φίλες μου και μία από αυτές αποφάσισε να βγάλει μερικές φωτογραφίες. Ενώ το έκανε αυτό, παρατήρησε έναν από τους άνδρες γύρω μας να προσπαθεί να ρίξει ένα χάπι στο ποτό μου», είπε η 22χρονη.
Αμέσως οι φίλες της Reynolds άρχισαν να της φωνάζουν να μη πιει το ποτό. Την ίδια στιγμή, δύο άνδρες που ήταν κοντά – ανάμεσά τους και ο νεαρός της φωτογραφίας – το έβαλαν στα πόδια.