ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόβοι για βεντέτα μετά την άγρια δολοφονία στην Ξάνθη! Η ακύρωση του αρραβώνα ή το «κάρφωμα» για τα ναρκωτικά αιτία του φονικού;

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ξάνθης, μετά την άγρια δολοφονία του 45χρονου από τον 36χρονο στο χωριό Δροσερό, ενώ εκφράζονται φόβοι για βεντέτα.

Ο δράστης, λίγο μετά τη δολοφονία, ανέβασε βίντεο στο TikTok στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που σκότωσε το θύμα, ενώ απειλούσε όποιον πειράξει την οικογένειά του.

Οι Αρχές φοβούνται εκδίκηση από συγγενείς του θύματος ενώ το κλίμα που επικρατεί στο χωριό είναι ιδιαίτερα τεταμένο.

Ο 36χρονος φέρεται στο βίντεο που ανέβασε μετά τη δολοφονία στο TikTok να λέει στα τούρκικα, πως δεν ανέχεται να προσβάλουν την οικογένεια και τα παιδιά του, αποκαλώντας «ρουφιάνο» τον 45χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από το άγριο έγκλημα βρίσκεται ο χωρισμός του γιου του δράστη και της εγγονής του θύματος. Η 17χρονη, η οποία είχε αρραβωνιαστεί, φέρεται να έφυγε από το σπίτι, με αποτέλεσμα η οικογένεια του 36χρονου να αισθάνεται ότι θίχτηκε η τιμή της. Ο δράστης θεώρησε πως το 45χρονο θύμα, αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει να παντρέψουν τα παιδιά τους ενώ θα υπήρχε και χρηματική συναλλαγή. O δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιό του και μάλιστα μετά από σχετικό «παζάρι» για την τιμή.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Φωνή της Ξάνθης», άλλος ήταν ο λόγος της δολοφονίας και όχι ο αρραβώνας του γιου του 36χρονου με την εγγονή του 45χρονου θύματος που δεν έγινε. Ο δράστης θεωρούσε υπεύθυνο τον 45χρονο για τη σύλληψή του τον περασμένο Ιανουάριο και γι’ αυτό τον σκότωσε. Ο 36χρονος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο επιχείρησης της αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης και μεταξύ των οποίων και στο χωριό Δροσερό. Στην κατοχή του είχε βρεθεί κάνναβη, κοκαΐνη, ηρωίνη, όπλα ακόμα και χειροβομβίδες.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA