ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη από τις λεπτομέρειες της επίθεσης των ροτβάιλερ στον 5χρονο – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την ιατροδικαστική εξέταση που δείχνει τις συνθήκες θανάτου του 5χρονου αγοριού, που δέχτηκε επίθεση από τα ροτβάιλερ στην Κοζάνη.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia.gr, ο 5χρονος έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και τράχηλο, γεγονός που επέφερε και τον τραγικό του θάνατο.

Επίσης τα πολλά δαγκώματα από τα ροτβάιλερ προκάλεσαν ισχυρά τραύματα και στα οστά του 5χρονου.

Από την πλευρά του, μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ στην Κοζάνη, Νίκος Κούρας, ανέφερε ότι ο 72χρονος δήλωσε συντετριμμένος από το τραγικό περιστατικό.

Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος στην κατάθεση του στον εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι τα τρία ροτβάιλερ ήταν κλεισμένα σε ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού του, ενώ τα υπόλοιπα 5 σκυλιά της οικογένειας ήταν κλεισμένα σε αποθήκη της αγροικίας.

 Ο συνήγορός του δήλωσε ότι ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος από το περιστατικό και σημείωσε πως διατηρούσε και φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του αγοριού.

Σύμφωνα όμως με όσα διαδίδονται από συγχωριανούς και αν φυσικά αυτά επιβεβαιωθούν, αναφέρει το prlogos.gr, τα ροτβάιλερ του ιδιοκτήτη είχαν επιδείξει στο παρελθόν επικίνδυνη συμπεριφορά. Μάλιστα είχαν γίνει και συστάσεις στον ιδιοκτήτη, αλλά μάταια.