ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη και οργή! Τη βίαζε ο πατριός της από τα 7 της χρόνια!

Σοκάρουν όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο για τον εφιάλτη που ζούσε ένα κοριτσάκι στα χέρια του πατριού της!

Το κοριτσάκι ήταν 7 ετών όταν άρχισε να βιώνει τον εφιάλτη μετά το διαζύγιο των γονιών της, οι οποίοι τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2007.

Αρχικά, η ανήλικη έμενε με τον πατέρα της, ενώ η μητέρα της βρήκε δουλειά σε καφετέρια και εργαζόταν από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα. Εκείνη την περίοδο, η μητέρα της ανήλικης σύναψε και ερωτικό δεσμό με διαζευγμένο και πατέρα τριών ενηλίκων παιδιών. Η μητέρα πήρε την επιμέλεια της μικρής και την είχε μαζί της στο σπίτι. Το διάστημα που εργαζόταν, η μικρή έμενε με τον σύντροφο της μητέρας της, ο οποίος την βοηθούσε στο διάβασμα και στις σχολικές εργασίες.

Από τον Σεπτέμβριο 2011, όταν δηλαδή ήταν 7 ετών, ο πατριός άρχισε να την χαϊδεύει την μικρή στο στήθος, τους μηρούς και τα γεννητικά όργανα. Το 2014 άρχισε να παρακολουθεί με την ανήλικη ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου από ιστοσελίδες, ενώ αφαιρούσε το εσώρουχό του και ζητούσε από την ανήλικη να πιάνει με το χέρι της και όχι μόνο, τα γεννητικά του όργανα. Μάλιστα, ο πατριός ζητούσε από την ανήλικη να τοποθετεί στον πρωκτό της μαρκαδόρους.

Και μετά, από τον Νοέμβριο του 2014, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2015 ήρθε τρεις φορές σε συνουσία με την ανήλικη.

Το κοριτσάκι το οποίο βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη, εξομολογήθηκε τελικά τι της συνέβαινε σε ένα μασκέ πάρτι σε μια συμμαθήτρια της. Όπως της είπε, φοβόταν να μιλήσει στη μητέρα της, επειδή ο πατριός της την απειλούσε ότι αν τα έλεγε στην μητέρα της, τότε (σ.σ. η μητέρα) θα σκότωνε εκείνη με μαχαίρι και εκείνον με πιστόλι. Ωστόσο, η συμμαθήτρια είπε στην δασκάλα τους ό,τι της εξομολογήθηκε η ανήλικη.

Με τη σειρά της, η δασκάλα μίλησε με την ανήλικη, η οποία της είπε ότι επί 4 χρόνια, σχεδόν κάθε βράδυ που η μητέρα της απουσίαζε στην εργασία της, ο πατριός της, την χάιδευε στο στήθος και στα γεννητικά της όργανα, της έβγαζε τα ρούχα, την ανάγκαζε να του πιάνει τα γεννητικά του όργανα, την υποχρέωνε να παρακολουθεί στο διαδίκτυο ταινίες με γυμνές γυναίκες, κλπ. Η δασκάλα ζήτησε από την ανήλικη να καταγράψει το βράδυ στο ημερολόγιό της ό,τι συμβεί.

Τελικά, η ανήλικη, μεταξύ των άλλων, έγραψε στο ημερολόγιο της ότι «μόλις πήγα να τον ρωτήσω για μια άσκηση στα μαθηματικά, εκείνος άρχισε να μου λέει διάφορα όπως: γυναικάρα μου εσύ, μη μου κάνεις τη δύσκολη, εκαι έβαζε το ένα χέρι του στο στήθος μου και το άλλο στο γεννητικό μου όργανο, προσπαθούσα να τον σπρώξω, όμως ήταν πολύ δυνατός. Πόναγα. Ύστερα με έγδυσε και άρχισε να με γλύ… παντού και στα γεννητικά μου όργανα, τότε του έλεγα να με αφήσει στην ησυχία μου, όμως αυτός συνέχιζε. Στο τέλος μου ζήτησε να του… Τότε εγώ του έδωσα ένα χαστούκι και τον έβρισα».

Μετά τις αποκαλύψεις αυτές, η ανήλικη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστικές και ψυχολογικές εξετάσεις, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε συγκρουσιακή και μη υποστηρικτική σχέση με την μητέρα της. Τελικά, η ανήλικη έφυγε από το σπίτι της μητέρας της και πήγε στον πατέρα της.

Το Ε’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου επέβαλε στον πατριό ποινή κάθειρξης 19 ετών.