ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη και οργή! Τη βίαζε ο θείος της επί 10 ολόκληρα χρόνια!

28χρονη σήμερα κοπέλα, αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε για μια δεκαετία όταν ξεκίνησε η σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο της τον θείο.

Η κοπέλα, όπως αποκαλύπτεται μέσα από τη δικογραφία την οποία μεταφέρει το protothema.gr, κακοποιούνταν σεξουαλικά από την ηλικία των 9 ετών και μέχρι τα 19 της χρόνια.

Ο δράστης, δάσκαλος στο επάγγελμα και διευθυντής σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης, είχε προχωρήσει σε ασελγείς χειρονομίες, προτάσεις και πράξεις ενώ την ανάγκαζε να παρακολουθεί ταινίες ερωτικού περιεχομένου στο οποίο απεικονίζονταν ανήλικοι ενώ με το διεστραμμένο του μυαλό της ζητούσε να κάνουν αναπαράσταση.

Μάλιστα, όπως η ίδια αναφέρει στη μήνυσή της, γινόταν παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με το σώμα και το πρόσωπο της κοπέλας ενώ κατά τις νυχτερινές του επισκέψεις στο δωμάτιο της τελούνταν γενετήσιες πράξεις ενάντια στη θέλησή της.

Ο 60χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στις 10 Απριλίου μετά από έφοδο στο σπίτι του όπου εκεί εντόπισαν πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών αρνούμενος τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.