ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη: «Με βίασαν και ο ένας μου είπε “Ευχαριστώ για το χρόνο σου”»

«Ευχαριστώ για τον χρόνο σου» φέρεται να είπε στην 19χρονη Ισλανδή ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για τον βιασμό της τον περασμένο Ιούνιο στη Χερσόνησο Ηρακλείου, οι οποίοι μάλιστα θέλησαν να διακωμωδήσουν την πράξη τους, χρησιμοποιώντας το σώμα της ως… τζουκμπόξ, άφού έβαλαν μέσα στα γεννητικά της όργανα κέρματα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα patris.gr, η 19χρονη φοιτήτρια Κοινωνικών Σπουδών ταξίδεψε από την Ισλανδία στην Κρήτη, προκειμένου να βρεθεί εκ νέου ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών Ηρακλείου, για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, για την υπό διερεύνηση υπόθεση. Η κοπέλα επιμένει με βεβαιότητα στην ενοχή των δύο εμπλεκομένων αραβικής καταγωγής Γερμανών, ηλικίας 34 και 38 ετών, οι οποίοι είναι ήδη προφυλακισμένοι και ζητά την τιμωρία τους, έχοντας δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής δια του δικηγόρου της.

Ερωτηθείσα σχετικά, απάντησε ότι «δεν έχω κάνει ασφάλεια για βιασμό στην πατρίδα μου και θέλω οι κατηγορούμενοι να πάνε φυλακή». Από τη γυναικολογική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η 19χρονη, βρέθηκαν στα γεννητικά της όργανα δύο κέρματα και ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και με βάση την κατάθεση της καταγγέλλουσας, οι δράστες θέλοντας να διακωμωδήσουν την κατάσταση, έβαζαν κέρματα στον κόλπο της, με κινήσεις εσωτερικά και εξωτερικά αυτού, σαν κερματοδέκτη για την έναρξη της πράξης τους.