ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη: Παππούς ασελγούσε στις εγγονές του!

Σοκ προκαλεί η υπόθεση ενός 65χρονου κομμωτή, ο οποίος θα καθίσει την 15η Μαΐου 2018, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αλλά και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών.

Ο κατηγορούμενος καταγγέλθηκε από τους γονείς δύο ανήλικων κοριτσιών 11 και 7 ετών αλλά και από μια 18χρονη, σήμερα, συγγενή του για εξακολουθητική ασέλγεια.

Η 32χρονη ανιψιά του 65χρονου, που προκάλεσε την έρευνα για την υπόθεση, ισχυρίστηκε ότι τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της, αδελφή της συζύγου από δεύτερο γάμο του καταγγελλόμενου, είχαν ενδείξεις, ότι θώπευε τα δύο ανήλικα παιδιά και για το λόγο αυτό τους είχαν απαγορεύσει να συναναστρέφονται μαζί του.

Η κατάσταση, ωστόσο, εκτροχιάστηκε περαιτέρω όταν στο στενό οικογενειακό κύκλο έγινε γνωστό ότι παρόμοια συμπεριφορά είχε επιδείξει και σε τρία εγγονάκια του.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, η σύζυγος του 65χρονου είναι μητέρα τριών παιδιών από τον πρώτο της γάμο (με τον κατηγορούμενο φέρεται να έχει κάνει ακόμη δύο).

Η 18χρονη εγγονή του, από τον πρώτο γάμο της συζύγου του, φέρεται συγκεκριμένα να ισχυρίστηκε και σε κατάθεσή της ενώπιον των αστυνομικών, ότι ο κατηγορούμενος ασελγούσε στο κορμί της από ηλικία 4-5 ετών!

Ο ίδιος απολογούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από τους συγγενείς του.