ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στην Αμαλιάδα! Κακοποιούσε σεξουαλικά σκυλιά!

Φρίκη προκαλούν περιστατικά κτηνοβασίας που συνέβησαν στην Αμαλιάδα, με δράστη έναν άντρα που κακοποιούσε σεξουαλικά αθώα τετράποδα, όπως κατήγγειλε μια 77χρονη, κάτοικος της περιοχής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ilialive.gr, ο φερόμενος ως δράστης τα ξημερώματα έμπαινε στην αυλή του σπιτιού της 77χρονης από την χαλασμένη περίφραξη και προσέγγιζε με πονηρό σκοπό τα σκυλιά της αφού πρώτα τα δελέαζε με διάφορες λιχουδιές.

Ένα βράδυ μάλιστα η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει και βγαίνοντας έξω ήρθε αντιμέτωπη με αυτό το αποτρόπαιο θέαμα.

Στην προσπάθειά της όμως να διώξει τον δράστη, ο ίδιος της επιτέθηκε σπρώχνοντάς την και βρίζοντάς την χυδαία.

Το περιστατικό αυτό φαίνεται να μην είναι το πρώτο που συμβαίνει στην περιοχή αφού πριν τέσσερις περίπου μήνες μια σκυλίτσα μεγάλη σε ηλικία είχε περάσει τα πάνδεινα στα χέρια του και στη συνέχεια έχασε τη ζωή της.

Πληροφορίες επίσης θέλουν ο συγκεκριμένος άνδρας προ ημερών να έχει εισβάλει με ανάλογες προθέσεις σε στάνη, όμως εκεί τον έπιασε επ΄ αυτοφώρω, ο κτηνοτρόφος.

Η ιδιοκτήτρια των σκύλων που συνέβησαν τα τελευταία περιστατικά, νιώθοντας πλέον απροστάτευτη, αποφάσισε να μιλήσει στην εκπρόσωπο της Ζωοφιλικής Ένωσης Αμαλιάδας Ζέφη Σπυράτου, η οποία άμεσα ενημέρωσε την αστυνομία.

Σήμερα  κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης του φερόμενου ως δράστη μέσω εισαγγελικής παραγγελίας από δυο ψυχιάτρους και αναμένεται η σχετική γνωμάτευση.