ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στην Καλαμάτα: Μαχαίρωσε και προσπάθησε να κάψει ζωντανό σκυλάκι

Τη μανία του στο μικρόσωμο σκυλάκι του παππού και της γιαγιάς του, στο οποίο κατέφερε πολλές μαχαιριές. Ενώ προσπάθησε και να το πυρπολήσει, έδειξε ένας 27χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Και ήδη με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες σε ψυχιατρείο.

Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα της Τετάρτης (04-09-2019) στο σπίτι όπου διαμένουν ο παππούς και η γιαγιά του 27χρονου.

Ο 27χρονος, άγνωστο για ποιο λόγο, περίπου στις 04.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης πήγε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του. Το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Καλαμάτας και ξεκίνησε να μαχαιρώνει το μικρόσωμο σκυλάκι.

Του κατέφερε πολλές μαχαιριές, περίπου δέκα, ενώ στη συνέχεια το περιέλουσε και με κάποιο εύφλεκτο υλικό. Προσπάθησε να του βάλει φωτιά και να το κάψει ζωντανό. Αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε. Και προφανώς από το κλάμα του μικρού σκύλου ξύπνησαν και οι ηλικιωμένοι ένοικοι του σπιτιού.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, ο 27χρονος τράπηκε σε φυγή. Ενώ, όπως έγινε γνωστό, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Τελικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 27χρονο χθες το πρωί και με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Για το σκυλάκι ειδοποιήθηκε κτηνίατρος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, το έβαλε αμέσως στο χειρουργείο και κατάφερε να του σώσει τη ζωή.