ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΡΙΚΗ στην Κέρκυρα: Έκανε ηλεκτροσόκ σε κυνηγόσκυλο για να το… εκπαιδεύσει!

Φρίκη προκαλεί η πράξη ενός άντρα σε χωριό της Κέρκυρα, ο οποίος ήθελε να εκπαιδεύσει το κυνηγόσκυλο του και αντί να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό, αποφάσισε να το κάνει με ηλεκτροσόκ!

Ευτυχώς, την πράξη του αντελήφθησαν ζωόφιλοι και, μετά από παρέμβαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών, σώθηκε το κυνηγετικό σκυλί.

Όπως αναφέρει η Στάμη Τζώρα με ανάρτηση της στο Facebook: «Την ονομάσαμε Λίλα γιατί και μόνο στο άκουσμα του προηγούμενου ονόματος της έτρεμε σα το ψάρι και χαμήλωνε το κεφαλάκι της. Είναι ένα ακόμα κυνηγόσκυλο, ένα από αυτά που τα “αγαπάνε σα παιδιά” τους και που εμείς οι υπερβολικοί κατηγορούμε άδικα.

Τόση ήταν η αγάπη που έπαιρνε η σκυλίτσα ώστε στο κορμάκι της γίνονταν ηλεκτροσόκ για να συμμορφωθεί, κάτι που ο ιδιοκτήτης βασανιστής της και τρανός κυνηγός της περιοχής θεωρούσε απόλυτα φυσιολογικό.

Η μικρή βρίσκεται πλέον ασφαλής και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να απαλύνουμε τις πληγές της ψυχούλας της ψάχνοντας για αυτήν την καλύτερη οικογένεια. Ευχαριστούμε πολύ την εισαγγελία πρωτοδικών Κέρκυρας, την δικηγόρο μας και φυσικά την αυτόπτη μάρτυρα που δεν σιώπησε».

Πηγή: corfutvnews.gr & corfupress.com