ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στην Μυτιλήνη: Ζούσε με το νεκρό αδελφό του!

Μια δραματική ιστορία αποκαλύφθηκε αργά χθες το βράδυ στον Παλαιόκηπο της Λέσβου, όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας ζούσε ίσως και για περισσότερες από 20 μέρες στο σπίτι με το νεκρό αδελφό του.

 

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lesvosnews.gr, επρόκειτο για δύο αδέρφια που ζούσαν εδώ και πολλά χρόνια μαζί, καθώς δεν είχαν παντρευτεί και δεν είχαν άλλες οικογένειες. Τις τελευταίες ημέρες η έντονη δυσοσμία ανάγκασε τους κατοίκους του χωριού να καλέσουν την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σπίτι.

Ο άνδρας από μέσα μίλησε στους αστυνομικούς χωρίς όμως να ανοίξει την πόρτα, σε ερώτηση για το αν είναι καλά απάντησε καταφατικά και σε δεύτερη ερώτηση για τον αδερφό του, είπε ότι βρίσκεται στο κρεβάτι και δεν κινείται, ότι τις τελευταίες ημέρες προσπαθούσε να τον ταΐσει αλλά εκείνος ούτε έτρωγε ούτε μίλαγε και ότι ίσως να είχε πεθάνει.

Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να ανοίξει την πόρτα, ο ηλικιωμένος άνδρας δεν το έκανε και τελικά δόθηκε εισαγγελική εντολή. Λίγο πριν τις 10 χθες το βράδυ οι αστυνομικοί μαζί με δικαστικό εκπρόσωπο και ιατροδικαστή κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, όπου αντίκρισαν ένα πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση, που ήταν ο αδελφός του ηλικιωμένου.

Το τέλος της ιστορίας ήταν εξίσου τραγικό. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει νεκροψία και να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του, ενώ ο άλλος αδερφός οδηγήθηκε στην ψυχιατρική μονάδα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.