ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Φυλάκισαν» 15χρονη μαθήτρια σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη και ζητούσαν λύτρα από τον πατέρα της!

Η 15χρονη έφυγε από το σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να ενημερώσει τον πατέρα της και η εξαφάνισή της δηλώθηκε στην αστυνομία. 20 μέρες μετά το μυστήριο λύθηκε και η αλήθεια ξεσκεπάστηκε. Η μικρή ακολούθησε έναν 17χρονο αλλά στο διαμέρισμα που πήγαν τους περίμενε και ένας 34χρονος φίλος του. Οι δυο τους, άρχισαν να τηλεφωνούν στον πατέρα της μικρής και να ζητούν λύτρα για να αφήσουν την κόρη του ελεύθερη. Η μικρή τους ζητούσε από κάποια στιγμή και μετά να την αφήσουν, αλλά οι απαντήσεις που έπαιρνε ήταν πάντα αρνητικές.

Δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 17 ετών, συνελήφθησαν για υπόθεση αρπαγής ανήλικης στη Θεσσαλονίκη. Οι δράστες τηλεφώνησαν στον πατέρα της ανήλικης, η οποία είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη και του ζήτησαν χρήματα για να την παραδώσουν.

Η Αστυνομία εντόπισε την ανήλικη στο κέντρο της πόλης. Όταν ανακρίθηκε ανέφερε ότι κατά το τελευταίο 20ήμερο διέμενε με τη θέλησή της μαζί με τον 17χρονο σε σπίτι στους Αμπελόκηπους, όπου τους επισκεπτόταν ο 34χρονος. Όμως τις τελευταίες ημέρες δεν της επέτρεπαν να αποχωρήσει από το σπίτι.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 ετών από το Ιράκ και 17 ετών από τη Συρία, οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Με αυτή θα οδηγηθούν ενώπιον εισαγγελέα για να απολογηθούν.