ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φυλάκιση 16 μηνών σε 43χρονο στη Λάρισα: Άφησε στην αγαπημένη λουλούδια ποιήματα και ένα… μαχαίρι!

Με συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών καταδικάστηκε από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας ένας 43χρονος Λαρισαίος, ο οποίος φλέρταρε με μάλλον… επικίνδυνο τρόπο μία 33χρονη.

Ο 43χρονος και η 33χρονη γνωρίστηκαν πριν από 10 χρόνια όταν συμμετείχαν από κοινού σε μια ερασιτεχνική δράση και έκτοτε ο 43χρονος άρχισε να εκδηλώνει τα αισθήματά του για εκείνη, χωρίς ωστόσο να βρίσκει ανταπόκριση. Η 33χρονη συχνά του έλεγε «φύγε, θα καλέσω την αστυνομία» -όπως κατέθεσε στο Δικαστήριο- αποσαφηνίζοντας έτσι ότι δεν είχε προηγηθεί κάτι μεταξύ τους και απαντώντας σε ερωτήσεις προκειμένου να γίνει κατανοητό το κίνητρο του κατηγορουμένου.

Ο 43χρονος ωστόσο δεν μπόρεσε να χαλιναγωγήσει τα αισθήματά του «και εμφανιζόταν συνέχεια μπροστά μου ακόμη και όταν βρέθηκα σε άλλη πόλη» όπως είπε η 33χρονη προσθέτοντας ότι «έδειχνε πως παρακολουθούσε τις κινήσεις μου».

Έτσι, κατά διαστήματα πήγαινε στο πατρικό πλέον σπίτι της 33χρονης όπου, σύμφωνα και με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., έξω από το παράθυρο του υπνοδωματίου της Λαρισαίας άφηνε διάφορα αντικείμενα για να της δείξει προφανώς τον έρωτά του, παρότι το σπίτι δεν κατοικείται πλέον τα τελευταία χρόνια. Μια φορά της άφησε ένα κρητικό μαχαίρι -όχι για να την εκφοβίσει όπως ισχυρίστηκε, αλλά με αφορμή την αναγραφόμενη μαντινάδα- μια άλλη φορά της άφησε μια ζώνη που κατά τον ίδιο συμβόλιζε ένα τραγούδι, γνωστού αοιδού. Χώρια τα λουλούδια, τα ποιήματα και οι ανάλογες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, προχθές το μεσημέρι η 33χρονη έχασε την υπομονή της και κατέθεσε μήνυση όταν πληροφορήθηκε πως ο 43χρονος προσπάθησε να παραβιάσει το παντζούρι στο πατρικό της, με σκοπό, ενδεχομένως, να μπει στο σπίτι της.

Έτσι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν τον 43χρονο κατηγορούμενο για απειλή και για διατάραξη οικιακής ειρήνης και, μετά από ένα βράδυ στα κρατητήρια, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Πηγή: onlarissa.gr