ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Γάμος με κορωνοϊό! Δέκα κρούσματα μετά το γλέντι

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου νοσηλεύονται τρία άτομα που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό , μετά από γλέντι γάμου, σημαίνοντας συναγερμό στις υγειονομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα Voria.gr, το γλέντι, με περίπου 150 άτομα, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 25 Ιουλίου, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Την περασμένη Τρίτη αρκετά άτομα εμφάνισαν υψηλό πυρετό, ενώ την Τετάρτη ένας εκ των καλεσμένων διεγνώσθη θετικός στην Covid-19. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μία ημέρα μετά, την Πέμπτη, περισσότερα από 10 άτομα εμφανίστηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου παρουσιάζοντας πυρετό (έως και πάνω από 40) και ύποπτα συμπτώματα.

Όλοι τους υπεβλήθησαν σε τεστ κορωνοϊού, από τους οποίους τουλάχιστον οι τρεις βγήκαν θετικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, πρόκειται για τον γαμπρό, περίπου 35 ετών, και δύο καλεσμένους. Και οι τρεις εισήχθησαν χθες στο νοσοκομείο Παπανικολάου, το οποίο διαθέτει τμήμα Covid-19.

Οι τρεις ασθενείς εμφανίζουν ήπια συμπτωματολογία και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο έως αύριο, προκειμένου να τεθούν υπό κατ’ οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορέις του GRTimes, όμως, τα κρούσματα από το εν λόγω γλέντι γάμου, που επικαλείται τον πρόεδρο των ετργαζομένων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Παναγιώτη Τουχτίδη, τα κρούσματα είναι πολλά περισσότερα και συγκεκριμένα 10.