3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γάτες, περιστέρια και… τρωκτικά κυκλοφορούσαν ελεύθερα μέσα στο νοσοκομείο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το MEGA αποκαλύπτει έγγραφα που έχουν φτάσει στο εσωτερικό του νοσοκομείου της Ρόδου από διάφορους τομεάρχες και επικεφαλής των εκάστοτε τμημάτων.

Είναι αναφορές προς τη διοίκηση του νοσοκομείου και οι ημερομηνίες αφορούν από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με το πρώτο έγγραφο γίνεται λόγος για την απομάκρυνση γατών, οι οποίες κυκλοφορούν ελεύθερα στους διάφορους χώρους και τους διαδρόμους του νοσοκομείου.

Λόγος γίνεται και για αντιμετώπιση περιστεριών με ημερομηνία 14/4/22, περιστέρια τα οποία όχι μόνο στέκονται στα παράθυρα, αλλά μπαίνουν μέσα στο νοσοκομείο και τους χώρους νοσηλείας των ασθενών.

Στην συνέχεια έγγραφο – αίτηση αφορά στην απομάκρυνση λυμάτων από τον εξωτερικό χώρο της αποστείρωσης. Συγκεκριμένα εισέρχονταν από μία πόρτα με αποτέλεσμα να υπάρχει παντού δυσοσμία.

Αναφορικά με το έγγραφο που κάνει λόγο για τρωκτικό σε αγγειογράφο, η απάντηση που έλαβε το MEGA σχετικά με το θέμα, ήταν ότι αντιμετωπίστηκε καθώς έγινε η απαραίτητη απολύμανση και πλέον θεωρείται το ζήτημα ως μη υπάρχον. Το ίδιο και για τα λύματα.

Σχετικά με τα περιστέρια, το νοσοκομείο ενημέρωσε πως έχουν τοποθετηθεί σίτες ωστόσο στο έγγραφο αναφέρεται ότι ήδη έχουν τοποθετηθεί σίτες και θα έπρεπε να παρθούν άλλα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Δεν διευκρινίζεται εάν έχουν γίνει περαιτέρω ενέργειες για επιπλέον μέτρα.

Δείτε το ρεπορτάζ