slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γειτόνισσα του ζευγαριού στη Δάφνη είχε καλέσει αστυνομία για τους καβγάδες! «Όταν τη σκοτώσει θα φωνάξω τα κανάλια»

Ηταν στις 11 Ιουλίου, όταν μία γειτόνισσα του συζυγοκτόνου και της 31χρονης στη Δάφνη κάλεσε την αστυνομία, καταγγέλλοντας ενδοοικογενειακή βία.

Τότε, μέσα από ανάρτησή της, ανέφερε ότι κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει περιστατικό, καταγγέλλοντας, ωστόσο, ότι οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το να «ανοίξουν τα παράθυρα και να φύγουν».

«Οταν τη σφάξει, λοιπόν, θα ενημερώσω πρώτα κάνα κανάλι, για να σας φωνάξουν» έγραφε.

Λίγο μετά τη δολοφονία της 31χρονης, η γειτόνισσα του ζευγαριού στη Δάφνη αναδημοσίευσε το ποστ της, γράφοντας: «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».

Ο 40χρονος μαχαίρωσε στον λαιμό την 31χρονη  σύζυγό του, μέσα σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου στην οδό Λάμπρου Κατσώνη στη Δάφνη, όπου ζούσαν με ένα 8χρονο αγόρι.

Στη συνέχεια ο αλβανικής καταγωγής δράστης μετέβη στο Α.Τ. Δάφνης, όπου και ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του.

Οι άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο διαμέρισμα και αντίκρισαν τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συζυγοκτόνος ζήλευε παθολογικά τη 31χρονη και είχε φτάσει στο σημείο να μην την αφήνει να μιλά με άνθρωπο. Το ζευγάρι τσακωνόταν αρκετά συχνά και μάλιστα μία γειτόνισσα είχε καλέσει την αστυνομία, καθώς άκουγαν τα όσα γίνονται.