ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεμάτο με εκρηκτικά το… ασυνόδευτο δέμα!

Γεμάτο με εκρηκτικά ήταν το δέμα, το οποίο παρέλαβε ένας άνδρας από το λιμάνι του Ηρακλείου χτες το πρωί, ένα δέμα, μάλιστα, το οποίο οδήγησε τις Αρχές στον εντοπισμό αμέτρητων… φονικών όπλων.

Όλα συνέβησαν χτες το πρωί, στο λιμάνι του Ηρακλείου, όταν ένας 28χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου, καθώς το ασυνόδευτο δέμα το οποίο παρέλαβε από πλοίο της γραμμής, περιείχε όχι ένα και δύο, αλλά 40 βεγγαλικά χειρός ναυτικού τύπου, ερυθρού χρώματος.

Οι Αρχές, βέβαια, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν εισήλθαν στο σπίτι του συλληφθέντα, στο πλαίσιο της νομότυπης έρευνας που ακολούθησε.

Αυτό γιατί βρήκαν και κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, 2 πτυσσόμενες μεταλλικές αστυνομικές ράβδους, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας τύπου κινητού τηλεφώνου, μία μεταλλική σιδερογροθιά και ένα μεταλλικό αστέρι σούρικεν με ακονισμένες λεπίδες, καθώς και καπνογόνα, φωτοβολίδες, αλλά και βεγγαλικά.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού, η προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Πηγή: Neakriti