ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Γεωργιάδης: Δεν εμβολιαζόμαστε για να δείξουμε ποιο κόμμα προτιμάμε! Τι είπε για ένα νέο lockdown

Ιδιαίτερα καυστικός σε όσους δεν εμβολιάζονται, «νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο κάνουν αντιπολίτευση», εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέο lockdown.

«Το ερώτημα δεν είναι αν φεύγει η χώρα μας από την πανδημία του κορωνοϊού, φεύγει, το θέμα είναι πόσοι ακόμα θα πεθάνουν ή θα ταλαιπωρηθούν, επειδή αποφάσισαν να μην εμβολιαστούν νομίζοντας ότι κάνουν αντιπολίτευση στο Μητσοτάκη. Πραγματικό κάνουν μεγάλο λάθος που μετατρέπουν ένα ιατρικό σε πολιτικό ζήτημα, δεν εμβολιαζόμαστε για να δείξουμε ποιο κόμμα προτιμάμε» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Σχετικά με το ενδεχόμενο lockdown συμπλήρωσε πως «μπορεί κάποιο σχολείο να κλείσει μεμονωμένα βάσει απόφασης της υπουργού Παιδείας και της υγειονομικής επιτροπής, άλλα γενικά μέτρα δεν θα υπάρξουν».

«Αυτή τη στιγμή η επιδημία φαίνεται να έχει κάποιες τάσεις αποκλιμάκωσης, αρά τα μέτρα μας φαίνεται να αποδίδουν, δυστυχώς αυτή η αποκλιμάκωση συνοδεύεται καθημερινά με πολλούς θανάτους ανεμβολίαστων συμπολιτών μας. Πονάω ξέροντας ότι αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ζουν, άλλα έπεσαν θύματα συνωμοσιολογίας» τόνισε.