3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μια κοπέλα η αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στην Κηφισιά! Βίντεο – ντοκουμέντο!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν εικόνες-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στην Κηφισιά το βράδυ της Κυριακής.

Στο βίντεο  διακρίνονται τέσσερις ανήλικοι να ξυλοφορτώνουν έναν 15χρονο. Γείτονες και περαστικοί προσπαθούσαν με φωνές και κόρνες να διαλύσουν τη συμπλοκή, ωστόσο οι ανήλικοι δεν σταματούσαν. Μάλιστα, όταν οι τέσσερις άφησαν τον 15χρονο, κατευθείαν ανέλαβαν δράση δύο άλλοι, οι οποίοι επίσης γρονθοκόπησαν το παιδί.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Action24, δύο ομάδες, τουλάχιστον 20 ατόμων η κάθε μία, από άλλες περιοχές, έδωσαν ραντεβού μέσω των social media στην Κηφισιά, κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού, ώστε να λύσουν τις διαφορές τους για μία κοπέλα.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε εννέα συλλήψεις, ενώ αναζητούν και άλλους δράστες της επίθεσης.

Από την άγρια συμπλοκή, δύο 15χρονοι τραυματίστηκαν στο κεφάλι από τα σκληρά χτυπήματα με καδρόνια, μπουνιές και κλωτσιές και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σε εικόνες που δημοσίευσε το Star διακρίνεται ένας διασώστης να τους δίνει τις πρώτες βοήθειες, λίγα λεπτά μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκαν από ομάδα εξαγριωμένων νεαρών.

Δύο 15χρονοι τραυματίσθηκαν στην Κηφισιά από επίθεση συνομηλίκων τους

«»Αστυνομία, αστυνομία» φωνάξαμε και πήγαμε και τους χωρίσαμε. Ήταν χτυπημένοι πίσω στο κεφάλι, μπροστά στο φρύδι και έτρεχαν αίματα», δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας.

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε 15χρονους στην Κηφισιά. 

πηγή βίντεο flash.gr & φωτογραφιών star.gr