ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μια μουριά πυροβόλησε 4 φορές τον αδελφό του!

Σοκ έχει προκαλέσει στο χωριό Αλλαγή του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία, η πράξη ενός 56χρονου, ο οποίος τσακώθηκε με τον αδερφό του για μια μουριά και τον πυροβόλησε 4 φορές!

Τα σπίτια των δύο αδελφών βρίσκονται πολύ κοντά στο χωριό και η διαμάχη τους το απόγευμα της Κυριακής φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεκίνησε για μια… μουριά.

Ο καυγάς συνέβη έξω από τα σπίτια τους και κάποια στιγμή ο μικρότερος αδελφός πήρε μια καραμπίνα, την οποία δε δίστασε να στρέψει κατά του αδελφού του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικές υπηρεσίες, ο 56χρονος πυροβόλησε κατά του 66χρονου τέσσερις φορές, πλήττοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.

Ευτυχώς, ο 66χρονος διακομίσθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Στο χωριό έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Οιχαλίας, οι οποίοι εντόπισαν τον 56χρονο δράστη στο σπίτι του και τον συνέλαβαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Επίσης, βρήκαν το όπλο που χρησιμοποίησε, ενώ από το σημείο του επεισοδίου περισυνέλεξαν τέσσερις κάλυκες. Σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα και 19 φυσίγγια.

Από τον εισαγγελέα, όπου οδηγήθηκε ο 56χρονος, παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Πηγή: tharrosnews.gr