3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επειδή τον «κάρφωσε» σκότωσε και έκαψε τον κομμωτή ο 58χρονος! Τι αποκάλυψε ο πατέρας!

Τον δράστη του στυγερού εγκλήματος στην Κατερίνη με θύμα 45χρονο κομμωτή, συνέλαβαν οι αρχές.

Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ναρκωτικά, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν δενδρύλλια και ποσότητες κάνναβης, όπως επίσης ναρκωτικά χάπια. Δράστης και θύμα φαίνεται πως γνωρίζονταν και μάλιστα από μαρτυρίες προκύπτει ότι είχαν συναντηθεί τα προηγούμενα 24ωρα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προανακριτικά ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως είχε προσωπική διένεξη με το θύμα, θεωρώντας ότι εκείνος τον κατέδωσε στις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών.

Το θύμα είχε βρεθεί δεμένο πισθάγκωνα και απανθρακωμένος, πίσω από το νεκροταφείο της Καλλιθέας, έχοντας δεχθεί μία σφαίρα στο κεφάλι.

Οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν σύντομα στον δράστη της αποτρόπαιας αυτής πράξης, καθώς από την πρώτη στιγμή εκτιμούσαν ότι αφορμή ήταν οικονομικές διαφορές λόγω της εξάρτησης του θύματος από τα ναρκωτικά.

Δράστης είναι ένας άνδρας που μένει στην ίδια περιοχή και ομολόγησε την πράξη, λέγοντας πως είχε πολλές διαφορές με το θύμα λόγω χρημάτων και ναρκωτικών. Ομολόγησε μάλιστα πως έκαψε το άψυχο σώμα του, προκειμένου να μην γίνουν γνωστά τα στοιχεία του και οι έρευνες φτάσουν σε αυτόν.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN

Συντετριμμένος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο πατέρας του 45χρονου. «Εύχομαι οι αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης» ειπε χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο του».

Όπως είπε «ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά», καθώς όπως ανέφερε τα τελευταία χρόνια ήταν στην Αυστραλία και είχε καθαρίσει από τα ναρκωτικά.

Όταν γύρισε στην Ελλάδα ο πατέρας του, του άνοιξε το μαγαζί. «Εκεί που πήγαιναν όλα καλά συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε. Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε ο πατέρας του συντετριμμένος.

Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.