3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πενταήμερο με καταιγίδες και στη Θεσσαλία προειδοποιεί ο Μαρουσάκης!

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι της Κυριακής με μεγάλο όγκο νερού να πέφτει σε διάφορες περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλίας.

«Ένα βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα μπει μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να στροβιλίζεται και θα μας απασχολήσει από την Κυριακή και τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη – Πέμπτη» ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, τονίζοντας πως «τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν μεγάλο όγκο νερού και στην περιοχή της Θεσσαλίας».

«Δυστυχώς και σε αυτή την κακοκαιρία φαίνεται ότι η Θεσσαλία θα βρεθεί κατά κάποιο τρόπο στο επίκεντρο, όχι στα επίπεδα που ήταν η κακοκαιρία Daniel. Από Δευτέρα μεσημέρι, Τρίτη, Τετάρτη θα πέσει μεγάλος όγκος νερού και στην περιοχή της Θεσσαλίας, ιδιαίτερα προς τα δυτικά και βόρεια τμήματα. Θέλει προσοχή» σημείωσε.

Αναφορικά με τις περιοχές που θα επηρεαστούν ανέφερε πως το βαρομετρικό θα ξεκινήσει από το βόρειο Ιόνιο και θα επηρεάσει πρόσκαιρα και τη κεντρική Μακεδονία. Έπειτα τα φαινόμενα θα αρχίσουν να περιορίζονται από τη Θεσσαλία και πιο νότια.

«Και η Λαμία, αλλά και η Πελοπόννησος θέλουν προσοχή. Είναι πάλι ένα κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα δώσει σχετικά μεγάλα ύψη βροχής», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε στο OPEN