ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για υπερπροσπάθεια της  Ιωάννας να βρεθεί στο δικαστήριο μιλά η πλαστική χειρουργός που την παρακολουθεί!

Για τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά την επίθεση με το βιτριόλι, αλλά και τα μαθήματα δύναμης που παρέδωσε η Ιωάννα με την παρουσία της στο δικαστήριο, μίλησε η πλαστική χειρουργός που την ανέλαβε.

Η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στο Θριάσιο, φροντίζει την Ιωάννα εδώ και ενάμιση χρόνο. Ερωτηθείσα για την παρουσία της Ιωάννας στο δικαστήριο, είπε πως είχε ανησυχία σαν ιατρός, για το στρες στο οποίο υπόκειται η Ιωάννα.

«Το στρες πάντα σωματοποιείται στο δέρμα και σε όλα τα όργανα. Ανησυχούμε, αλλά θεωρώ πως είναι δικαίωμά της, να συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία. Δείχνει το χαρακτήρα και τη δύναμή της» εξήγησε.

Σύμφωνα με τη χειρουργό, «η Ιωάννα έχει εγκαύματα σε όλο της το σώμα. Εστιάζουμε περισσότερο στο πρόσωπο αλλά έχει κάψει επίσης το τριχωτό της κεφαλής, τη ράχη, τον θώρακα, τον κορμό και τα χέρια. Στους μηρούς έχουμε πάρει εμείς μοσχεύματα. Στην ουσία, από τα γόνατα και κάτω έχει υγιές δέρμα η Ιωάννα».

«Η Ιωάννα έχει καταβάλει μια υπερπροσπάθεια για να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο. Είναι όμως ο χαρακτήρας της τέτοιος που το κάνει να φαίνεται σαν κάτι απλό, που όμως δεν είναι», είπε για τη παρουσία της και τη δύναμη ψυχής που έχει, όταν εμφανίστηκε τη Τετάρτη στο Δικαστήριο.

Δείτε όσα είπε στον ΣΚΑΪ