ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί αρνείται να καταθέσει για το μακελειό η Δέσποινα Καρνέση; Την κλείδωσε ή κλειδώθηκε μόνη της;

«Φως» στο κίνητρο του δράστη περιμένουν οι Αρχές να ρίξει η κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση, της αδελφής και συζύγου των θυμάτων που βρήκαν τραγικό θάνατο στο μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρία της Γλυφάδας.

Μέχρι στιγμής, η γυναίκα αυτή που χτυπήθηκε σκληρά από τη μοίρα και έζησε καρέ – καρέ το μακελειό, φαίνεται κάπως αρνητική στο να μιλήσει στα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα στην αδελφή της και τον Αιγύπτιο.

Προφανώς δεν τη βοηθά η ψυχολογική της κατάσταση και δεν μπορεί προς το παρόν να δώσει κατάθεση.

Πληροφορίες που μεταφέρει το STAR σημειώνουν ότι η Δέσποινα Καρνεζη δεν αποτελούσε στόχο για τον Αιγύπτιο, δεν είχε έχθρα μαζί της, καθώς δεν ασχολείται με τα οικονομικά της εταιρίας, αλλά μόνο με τα νομικά.

Την ίδια ώρα, δύο αντικρουόμενες μεταξύ τους καταθέσεις μαρτύρων δημιουργούν ερωτήματα για τη σχέση που είχε ο 76χρονος με τη Δέσποινα Καρνέζη.

Η μια αναφέρει ότι πριν ανοίξει πυρ και σκοτώσει την αδελφή της, τον γαμπρό της και τον καπετάνιο, την κλείδωσε μέσα στην τουαλέτα μαζί με άλλη μια υπάλληλο για να την προστατεύσει και να μη δει ότι θα σκότωνε την αδελφή της. Από την άλλη, άλλη μαρτυρία αναφέρει ότι οι δύο γυναίκες κλειδώθηκαν μόνες τους, προκειμένου να γλιτώσουν.