ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί δεν θα γίνει εκταφή της Μαλένας και ποια στοιχεία έχουν βρεθεί

Κορυφώνεται το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα καθώς αναμένεται το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα. Όπως έγινε γνωστό ότι δεν θα γίνει η εκταφή των παιδιών, ενώ εκείνο που μένει να απαντηθεί είναι γιατί  ένα χρόνο μετά τον θάνατο της μικρότερης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη, το τμήμα ανθρωποκτονιών δεν έχει λάβει το CD που περιέχει φωτογραφίες με τα ευρήματα.

«Κάτι τέτοιο δε χρειάζεται να γίνει γιατί υπάρχουν ευτυχώς πολλά ευρήματα σε ότι αφορά τη Μαλένα, τα οποία αξιολογούνται αυτή τη στιγμή από τους δύο πραγματογνώμονες. Υπάρχει το βιολογικό υλικό που έχει διασωθεί και ο τοξικολογικός έλεγχος είναι σε εξέλιξη» τόνισε μιλώντας στο Star ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, για την εκταφή της Μαλένας.

Μάλιστα υπάρχουν κοινά ευρήματα στους θανάτους Μαλένας και  Ίριδας, όπως αποδεικνύεται από τις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν γίνει.

«Όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος έπρεπε να κληθεί η αστυνομία, η αστυνομία να καλέσει τον ιατροδικαστή και να γίνουν τα πάντα εντός του σπιτιού και στη συνέχεια να μεταφερθεί η σορός. Χάσαμε το σημαντικότερο στοιχείο που είναι η ώρα θανάτου και η αυτοψία» δήλωσε  ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

«Μετά το θάνατο της Ίριδας ήταν όλοι υποψιασμένοι και ο εισαγγελέας ο κ. Μπισμπίκης και ο ιατροδικαστής ωστόσο δυστυχώς φτιάσαμε μέχρι ενός σημείου» ανέφερε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος.