3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί διεκόπη η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι! «Απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι!»

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», είπε η 35χρονη κοπέλα βγαίνοντας από το δικαστήριο μετά την απόφαση να διακοπεί η δίκη.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, της 36χρονης Έφης, Σάκης Κεχαγιόγλου ζήτησε κατά τη διάρκεια της δίκης μετατροπή του κατηγορητηρίου.

Όπως ανέφερε σε τοποθέτησή του στο δικαστήριο η 36χρονη ομολογεί την πράξη της πλην όμως ζητά μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Η Ιωάννα έφτασε συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή και συγγενικά της πρόσωπα. Φορώντας ένα καπέλο και μάσκα πέρασε την είσοδο του κτιρίου και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση. Η εικόνα της συγκλόνισε.

Η κατηγορούμενη Εφη Κακαρατζούλα δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Σε γραπτή δήλωσή της ενημέρωση ότι θα εμφανιστεί σε μετέπειτα στάδιο της δίκης.