3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί η αδελφή του Μπάμπη βλέπει έγκλημα πίσω από την εξαφάνιση του κυνηγού!

Σπιθαμή προς σπιθαμή ερευνά το λιμενικό με βάρκες την λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου αναζητώντας ένα ίχνος του εξαφανισμένου εδώ και 6 ημέρες Μπάμπη.

Ο κυνηγός όμως είναι άφαντος.

Το τελευταίο εύρημα ήταν ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης που βρέθηκαν κοντά στο σημείο που άφησε ο 50χρονος κρεοπώλης τον κυνηγό.

Η μητέρα του αγνοούμενου κλήθηκε να καταθέσει στο τμήμα Μεσολογγίου και επισήμανε για μια ακόμη φορά στους αστυνομικούς ότι ο κρεοπώλης χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό στον γιο της.

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του απευθύνουν γεμάτες αγωνία και οι αδελφές του 30χρονου.

Οι Αρχές προσπαθούν να συμπληρώσουν το παζλ του μυστηρίου, ενώ ένα επιπλέον στοιχείο που ερευνούν είναι το υλικό από κάμερα ασφαλείας της Ιονίας οδού που έχει καταγράψει τον 50χρονο κρεοπώλη να μπαίνει με το αυτοκίνητο του σε χωράφι λίγα λεπτά μετά την εξαφάνιση του νεαρού.

«Περιμένουμε την οποιαδήποτε ενημέρωση ότι βρέθηκε κάτι, είμαστε στο μαύρο σκοτάδι. Μια εβδομάδα είχα να μιλήσω με τον αδερφό μου γιατί ήμουν στη Γερμανία και δούλευα. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι με χρήματα. Έως τώρα κάνουμε μόνο υποθέσεις. Πιστεύουμε ότι είναι εγκληματική ενέργεια γιατί η μητέρα μου μας μεγάλωσε μόνη της, ο αδερφός μου δεν θα το έκανε ποτέ αυτό στη μητέρα μου, δηλαδή να εξαφανιστεί, ούτε θα έκανε κακό στον εαυτό του» είπε η Χριστίνα, αδελφή του αγνοούμενου.

«Το τι έχει πει ο 50χρονος για εκείνη τη νύχτα και σε σχέση με αυτό που έχουν δει οι Αρχές από κάμερες δεν έχουν καμία σχέση. Το όνομα του 50χρονου δεν το ήξερα το άκουσα την μέρα που μου το είπε η μητέρα μου» συμπλήρωσε.

Δείτε όσα είπε στο MEGA