3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί η δικηγόρος της 16χρονης επιμένει πως ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς στο Νέο Ηράκλειο!

Έντονη είναι η αντιπαράθεση σχετικά με τον τραυματισμό της 16χρονης αντιφασίστριας στο Νέο Ηράκλειο, το βράδυ του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου, με την Ελληνική Αστυνομία να υποστηρίζει ότι δεν εμπλέκεται στο γεγονός.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της ανήλικης και η γιατρός που ήταν μεταξύ των θεραπόντων που έσπευσαν να βοηθήσουν τη 16χρονη τραυματία, υποστηρίζουν ότι ξυλοκοπήθηκε από άνδρες της ΟΠΚΕ.

«Ακόμα δεν είναι σε κατάσταση να καταθέσει στις Αρχές. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι παρά τις διαψεύσεις των συνδικαλιστών της αστυνομίας αλλά και του υπουργού, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν προς την άποψη ότι οι αστυνομικοί κακοποίησαν βάναυσα αυτό το κορίτσι και πήγε στο νοσοκομείο με πολύ βαριά τραύματα» υποστηρίζει η δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης.

«Από την ανάλυση των περιστατικών, προκύπτει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει χτυπηθεί από πτώση, δηλαδή την εκδοχή που στηρίζει η Αστυνομία. Αυτό προκύπτει και από την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία εκτίθεται ότι έχει χτυπηθεί από αμβλύ όργανο και οι κακώσεις που υπάρχουν στο σώμα της προκύπτουν από σύλληψη, που εννοεί ότι την έπιασαν με τα χέρια τους και αυτές οι εκχυμώσεις αποτυπώνονται στην ιατροδικαστική έκθεση».

Δείτε όσα είπε στο MEGA