3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί προβληματίζει τις Αρχές το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια

Σε έναν βάλτο στην περιοχή Αλυκές της Κω, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος του θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη από την περασμένη Δευτέρα με την εξαφάνιση της Αναστάζια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία.

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες η οποία εντόπισε τη σορό της 27χρονης σε αρχική σήψη, μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών, σκεπασμένη με κλαδιά.

Το άψυχο σώμα της ήταν γυμνό και τυλιγμένο με ένα σεντόνι επιβεβαιώνοντας με τον πλέον μακάβριο τρόπο το σενάριο ότι η Αναστάζια έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Η πρώτη εκτίμηση για την αιτία θανάτου είναι πως οφείλεται σε στραγγαλισμό, ενώ στο κορμί της υπήρχαν μώλωπες καθώς και ένα τραύμα στο κεφάλι.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 27χρονης παρουσία της μητέρας και του 28χρονου συντρόφου της που θα κληθούν να την αναγνωρίσουν.

Το σημείο που βρέθηκε νεκρή η νεαρή Πολωνή προβληματίζει τις Αρχές καθώς επί 6 ημέρες «χτένισαν» την ευρύτερη περιοχή χωρίς να την εντοπίσουν.

Δεν αποκλείουν, λοιπόν, το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας να έκρυψαν εκεί τη σορό ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό της Αναστάζια.