ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε νεαρές ασθενείς του

Ένας γιατρός σε κρατικό νοσοκομείο έκτος από το να έχει όρεξη να προσφέρει τις υπηρεσίες του, φαίνεται πως είχε όρεξη να κάνει και άλλα πράγματα.

 

 

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» γιατρός του δημοσίου και για την ακρίβεια κρατικού νοσοκομείου φαίνεται να έστελνε ημίγυμνες φωτογραφίες του σε νεαρές γυναίκες ασθενείς του, με τη φωτογραφία του να τη συνοδεύει πάντα και το κατάλληλο γραπτό περιεχόμενο!

Η τύχη όμως του γιατρού δεν κράτησε για πολύ, μιας και ο σύντροφος μιας νεαρής κοπέλες ήταν αυτός που τελικά έφερε στο φως της δημοσιότητας τις πικάντικες φωτογραφίες, που περιήλθαν στην αντίληψή του.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… πριν από λίγο καιρό μια νεαρή γυναίκα επισκέφθηκε με τον σύντροφό της το κρατικό νοσοκομείο για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο Κύπριος νεαρός γιατρός που ανέλαβε το περιστατικό, αφού έδειξε το απαραίτητο ενδιαφέρον για το πρόβλημα της γυναίκας, στη συνέχεια της έδωσε και τον αριθμό του τηλέφωνό του, προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας της. 

Φυσικά, τα πράγματα δεν έμειναν στην «ασθένεια» της νεαρής, μιας και ο γιατρός άρχισε να έχει άγριες διαθέσεις και να της αποστέλλει φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν γυμνός στο μπάνιο και στο κρεβάτι, έχοντας βέβαια σκεπάσει με το σεντόνι τα «επικίνδυνα» σημεία… Και κάπου εδώ ξεκινά η «ατυχία» του γιατρού μιας και τόσο οι φωτογραφίες όσο και τα μηνύματα έτυχε να περιπέσουν στα χέρια του συντρόφου της ασθενούς, με αποτέλεσμα και τη διάλυση της σχέσης τους, αφού απ’ ό,τι φάνηκε η νεαρή μπήκε στον πειρασμό και απάντησε στα πικάντικα μηνύματα.

O σύντροφος της νεαρής δε το έβαλε κάτω… μπορεί να χώρισε αλλά δε δίστασε και να ζητήσει το λόγο και από τον γιατρό, αφού μετά την αποκάλυψη των φωτογραφιών τον πήρε τηλέφωνο. Βέβαια ο γιατρός αρχικά επιχείρησε να αρνηθεί το περιστατικό, το οποίο ωστόσο παραδέχθηκε όταν διαπίστωσε ότι ο σύντροφος της ασθενούς του είχε στην κατοχή του όλες τις επίμαχες φωτογραφίες και τα μηνύματα που είχε αποστείλει, ζητώντας να μην εκτεθεί γιατί θα διαλυθεί η προσωπική του σχέση.

Μετά από όλα αυτά όπως φαντάζεστε κι εσείς, η υπόθεση αναμένεται να καταλήξει στη διεύθυνση του νοσοκομείου και στο υπουργείο Υγείας, καθώς προκύπτει θέμα παραβίασης της ιατρικής δεοντολογίας. 

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από συναδέλφους του γιατρού στο ίδιο νοσοκομείο, ότι έχει υποπέσει και άλλες φορές σε παρόμοιου τύπου συμπεριφορά, χωρίς ωστόσο να δείχνει ότι σκοπεύει να διαχωρίσει την προσωπική του ζωή από την επαγγελματική του ιδιότητα.

πηγή: newsit.com.cy