3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιος ιερέα βίαζε το 4 χρονών παιδί του μαζί με τη γιαγιά του! Σοκάρουν οι  διάλογοι του αγοριού με τον ψυχολόγο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας πατέρας, γιος ιερέα, κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον γιο του, πριν καν κλείσει τα 4 χρόνια του, με τη γιαγιά, δηλαδή την πρεσβυτέρα, παρούσα, να συμμετέχει και εκείνη στην αδιανόητη πράξη.

«Σοκ, να φτάσει στο σημείο να κακοποιήσει; Να μπουν στη φυλακή», λέει η μητέρα του 4χρονου.

«Ο 4χρονος είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι. Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν και έδειξε τα σημεία.

Η μητέρα του αγοριού, αντικρίζοντας το παιδί της σε αυτήν την κατάσταση απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές.

Χρειάστηκαν αρκετές συνεδρίες με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό ώστε το παιδί να ξεκλειδώσει και να περιγράψει στους ειδικούς τα όσα φέρεται να βίωσε στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του. Σκηνές που δεν τις χωράει ο νους.

  • Ψυχολόγος: Θέλεις να πας στο σπίτι του μπαμπά;
  • Παιδί: Όχι, με μαλώνει. «Παιδί κακό», με έλεγε.
  • Ψυχολόγος: Ξέρεις τι είναι αυτό; (σ.σ. του δείχνουν φωτογραφία ανδρικού μορίου)
  • Παιδί: Αυτό είναι «βίδα». Αυτή είναι μικρή «βίδα» και αυτή είναι μεγάλη «βίδα». Ο μπαμπάς με πόνεσε με τη «βίδα». Στο σχολείο δεν θέλω να ξαναπάω, γιατί θα με πάρει ο μπαμπάς. Δεν θέλω να ξαναπαίξω τέτοια παιχνίδια.
  • Ψυχολόγος: Σε μαλώνει ο μπαμπάς;
  • Παιδί: Μου έδωσε σφαλιάρα. Ο μπαμπάς έδινε σφαλιάρες στη γιαγιά όταν παίζαμε «κλέφτες και αστυνόμοι».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA