ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκλέτσος κατά Φίλη: «Κάποιος να τον μαζέψει»!

Επίθεση κατά του Νίκου Φίλη για τη δήλωσή του ότι η προβολή που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο κτίριο της βουλής αποτελεί «στυγνή προσβολή της Δημοκρατίας», εξαπέλυσε ο ηθοποιός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος.

«Ύστερα από τις ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΕΣ δηλώσεις περί Γενοκτονίας των Ποντίων και άλλων πολλών, επανέρχεται τουλάχιστον σε λάθος στιγμή με καινούργιες μπούρδες. Παρακαλώ πολύ κάποιος να μαζέψει τον κ.Φίλη…», σημειώνει σε ανάρτησή του στο facebook ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ύστερα από τις ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΕΣ δηλώσεις περί Γενοκτονίας των Ποντίων και άλλων πολλών, επανέρχεται τουλάχιστον σε λάθος στιγμή με καινούργιες μπούρδες. Παρακαλώ πολύ κάποιος να μαζέψει τον κ.Φίλη…..

Ο Νίκος Φίλης είχε αντιδράσει έντονα για την προβολή βίντεο στην πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής, με αφορμή την ημέρα εορτασμού των ενόπλων δυνάμεων. «Πρόκειται για ατόπημα πρώτης γραμμής, πολιτικά και αισθητικά αποκρουστικό. Όλοι αντιλαμβάνονται τι σηματοδοτεί η προβολή στην κεντρική όψη του Κοινοβουλίου στρατιωτικών ασκήσεων. Λίγες μέρες μάλιστα μετά την απόπειρα της κυβέρνησης να εμποδίσει με τη βία και να αμαυρώσει τον συμβολικό, λόγω συνθηκών, εορτασμό του Πολυτεχνείου», είχε τονίσει, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ