ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γκρέμιζαν τζαμαρίες και εισέβαλλαν σε καταστήματα και επιχειρήσεις σε Άρτα και Ιωάννινα!

Ύστερα από μεθοδική έρευνα και με συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Ιωαννίνων και Άρτας συνελήφθησαν, στις δυο πόλεις τρεις Έλληνες που είχαν διαπράξει τους τελευταίους τρεις μήνες εννέα διαρρήξεις, από τις οποίες αποκόμισαν περισσότερα από 4.000 ευρώ.

Οι δράστες, ένας 29χρονος, ένας 33χρονος και ένας 36χρονος, «χτυπούσαν» τις νυχτερινές ώρες καταστήματα και επιχειρήσεις παραβιάζοντας τις εισόδους ή γκρεμίζοντας τις τζαμαρίες και άρπαζαν χρήματα από το ταμείο και κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή είχαν πουλήσει έναντι 40 ευρώ σε έναν 55χρονο ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχαν κλέψει την προηγούμενη νύχτα από μια επιχείρηση εστίασης.

Το κινητό αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο αγοραστής συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων μαζί με τους δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.