ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Βάρκιζα έκρυβε ολόκληρη χασισοφυτεία

Ένας 34χρονος Αλβανός, ο οποίος καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε χώρο γνωστού κέντρου της Βάρκιζας, που δεν λειτουργεί τα τελευταία 8 χρόνια, συνελήθφη σήμερα από τις αρχές.

Το κέντρο πάνω στην παραλιακή ανήκει σε δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος ωστόσο δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, ενώ ο ίδιος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές ότι βρίσκεται εκτός Αττικής.

 

 

 

Ο νεαρός Αλβανός, όταν λειτουργούσε το κέντρο, δούλευε σε αυτό ως σερβιτόρος και ήξερε καλά τα… κατατόπια.  

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα και πολυήμερες αναζητήσεις αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 34χρονου και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση στη διακίνηση ναρκωτικών. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, ο κατηγορούμενος συνελήφθη στη Βάρκιζα, ενώ πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 3 κιλών, 270 σπόροι κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 11 κινητά τηλέφωνα, 6 φορητοί ασύρματοι και πλήθος πακέτων τηλεφωνικών συνδέσεων.

Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διατηρούσε στην αυλή του σπιτιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 73 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,6 έως 3,2 μέτρων και εξοπλισμός καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης. Υπολογίζεται ότι τα χρήματα που θα αποκόμιζε ο συλληφθείς από την πώληση της κάνναβης, φθάνουν τα 200.000 ευρώ.

Ο 34χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.