ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 40χρονη μητέρα που πέρασε στην Ιατρική – «Πολλές φορές έπρεπε να πάρω την κόρη μου στο μάθημα»!

Η 40χρονη Χρυσαυγή (Χρύσα) Κηρομύτη, απόφοιτος του 95 από το 1ο Λύκειο Άρτας και πτυχιούχος του Μετσόβειου Πολυτεχνείου, με δύο μεταπτυχιακά, έδωσε φέτος 20 χρόνια μετά και πάλι Πανελλήνια και πέρασε στην Ιατρική!

Η Χρυσαυγή (Χρύσα) Κηρομύτη γράφει το απόλυτο 20 στα μαθηματικά, 20 στην ανατομία, 19,5 στην υγιεινή και 18 στην έκθεση και συγκεντρώνει 19.095 μόρια.

«Πάντα θα υπάρχει η δυνατότητα για να πετύχουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε. Αρκεί να κυνηγάμε το όνειρό μας. Όλοι μπορούν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Άλλωστε η ζωή είναι ένας αέναος αγώνας. Αυτό πρέπει να έχουν στο νου τους και τα παιδιά που δεν πέτυχαν. Πρέπει να ξέρουν ότι θα έχουν πάντα την δυνατότητα να κάνουν αυτό που θέλουν. Να το πιστέψουν και να το παλέψουν» δήλωσε στο epiruspost.

Η Χρύσα μιλά με αγάπη και για όσους την πίστεψαν. Την αδερφή της, την κόρη της και τον καθηγητή της κ. Κολυβάκη. «Είχα πολύ μεγάλη βοήθεια από το φροντιστήριο και τον κ. Κολυβάκη. Είχα και μεγάλη συμπαράσταση… Χρειάστηκε, πολλές φορές να πηγαίνω στο μάθημα μαζί με την κόρη μου..» λέει χαρακτηριστικά, δηλώνοντας αποφασισμένη να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Σχολή «το θέλω πολύ, μου αρέσει η Ιατρική, θέλω να δοκιμάσω».