ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Η αγανακτισμένη απάντηση νοσηλεύτριας στους συνωμοσιολόγους: «Έχετε μαύρα μεσάνυχτα»

Αγανακτισμένη από τις θεωρίες συνωμοσίας νοσηλεύτρια απαντάει σε όλους όσους ισχυρίζονται πως ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκαναν εμβόλιο το οποίο δεν περιείχε το σκεύασμα της Pfizer, αλλά… φυσιολογικό ορό!

  • Απίστευτη δήλωση από διάσημο έλληνα τραγουδιστή: «Γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός;»

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της, η Ελένη Πέτρακα, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού και μέλος του Ινστιτούτου Υγείας αναφέρει πως «πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος».

Αναλυτικά η ανάρτηση της κυρίας Πέτρακα για το εμβόλιο:

«Διαβάζω και δε ξέρω πραγματικά από που να το ξεκινήσω….

«Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορό» λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η Νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα. True story: Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος.

Η τελική αναρρόφηση των ml είναι το αραιωμένο φάρμακο που θα γίνει υποδόρια ή ενδομυϊκά στους εμβολιαζοντες ανάλογα με τις οδηγίες των φαρμάκων.

Στο βίντεο υπάρχει περιγραφή της δοσολογίας και πληροφόρηση πόσες δόσεις βγάζει το φιαλίδιο για πόσους ανθρώπους δλδ. Ο Πρωθυπουργός έκανε το εμβόλιο. Η δημοκρατία μας όμως επιτρέπει σε όλους ελεύθερη βούληση.

Ας ενημερωθούμε σωστά από τον οικογενειακό γιατρό μας. Τελικά πολλές φορές και η εικόνα για άλλους είναι 1000 λέξεις και για άλλους μια οφθαλμαπάτη. Στην προκειμένη περίπτωση όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα».

Διαβάζω και δε ξέρω πραγματικά από που να το ξεκινήσω….
«Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορο » λένε…

Δημοσιεύτηκε από Eleni Petraka στις Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020