ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αγορά της Καλλιθέας γιορτάζει και… ξενυχτά την Παρασκευή 8 Ιουλίου με προσφορές και εκδηλώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας στο πλαίσιο των ενεργειών του για την έμπρακτη στήριξη και τόνωση της τοπικής αγοράς συνδιοργανώνει με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Δήμο Καλλιθέας την ολοήμερη εκδήλωση  « ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ – ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ», την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 από τις 10:00 έως και τις 12:00 το βράδυ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι  η στήριξη της  τοπικής επιχειρηματικότητας της αλλά και η ψυχαγωγία των δημοτών και επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια  διασκέδαση.

Πρόκειται για μια ημέρα γιορτής όπου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12 το βράδυ, με καλεσμένη όλη την Αθήνα.

«Δεσμευόμαστε για ένα αξέχαστο εορταστικό φεστιβάλ αγορών με πολλές και γενναιόδωρες προσφορές από όλες τις επιχειρήσεις, με απρόσμενες αλλά ευχάριστες εκπλήξεις, με δροσιστικά και γευστικά κεράσματα σε πολλά σημεία της Καλλιθέας. Τη σκυτάλη θα λαμβάνουν εναλλάξ κατά τη διάρκεια της ημέρας μουσικές σκηνές και μπάντες πνευστών, fireshow, πάρτυ με dj’s, ξυλοπόδαροι, ledstiltwalker, facepainting και το μουσικό τρενάκι που υπόσχεται όμορφες βόλτες για τα παιδιά συνθέτοντας μια γιορτινή και ψυχαγωγική ατμόσφαιρα που θα ολοκληρωθεί στην πλατεία Κύπρου με τη μεγάλη συναυλία από τους «Enorasis» Την Παρασκευή  8 Ιουλίου διασκεδάζουμε, ψωνίζουμε, στηρίζουμε την τοπική αγορά και την πόλη μας!» τονίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας