3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 42χρονης στην Καλαμαριά

Ανακοίνωση για την γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (12/9)στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με το thestival.gr, πως σήμερα το πρωί ένας 38χρονος αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, το στυγερό έγκλημα έγινε στον διάδρομο, έξω από το διαμέρισμα όπου ζούσε η 42χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή.

Ο 38χρονος αστυνομικός, όπως όλα δείχνουν, είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην πρώην σύζυγό του.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Πρωινές ώρες σήμερα (12-09-2023) αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή της Καλαμαριάς έπειτα από κλήση στο Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης σχετικά με πυροβολισμούς από προερχόμενους από το εσωτερικό πολυκατοικίας.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών βρέθηκε νεκρή στο διάδρομο έξωθεν της εισόδου του διαμερίσματός της, 42χρονη ημεδαπή, ενώ πλησίον της εντοπίστηκε επίσης νεκρός, ο 38χρονος ημεδαπός πρώην σύζυγός της.

Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, στο προαναφερόμενο σημείο, ο 38χρονος έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος της 42χρονης τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και Ιατροδικαστής του Α.Π.Θ., ενώ Ψυχολόγοι του Κεντρικού Ιατρείου Θεσσαλονίκης συνέδραμαν παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη στα ανήλικα τέκνα τους.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.