3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η Ανακρίτρια ρωτούσε την Πισπιρίγκου αν βλέπει όνειρα, λες και ήταν σε πρωινάδικο» καταγγέλλει ο Κούγιας!

«Υπάρχουν αδιάβλητα πιστοποιητικά και για τα 3 παιδιά, από ιατροδικαστές που έχουν κάνει χιλιάδες νεκροτομές και εξετάσεις ό,τι έχουν πεθάνει από παθολογικά αίτια. Το ένα είχε κίρρωση του ήπατος, το άλλο είχε καρδιολογικό νόσημα και η Τζωρτζίνα που εξετάζουμε τώρα ότι έχει πεθάνει από βαρβιτουρικά, όχι μόνο από κεταμίνη» είπε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της είπε πως «όταν το καλοκαίρι διάβασα και τις τρεις δικογραφίες είδα ότι δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί ότι η γυναίκα αυτή σκότωσε τα παιδιά της. Είναι μια υπόθεση που είναι μια δικαστική πλάνη τεράστια».

«Χθες, στην απολογία για την Μαλένα και την Ίριδα, περιμέναμε να κληθεί η κατηγορούμενη σε τυπική κλήση και μετά να την αφήσει ελεύθερη. Όμως χθες, η ανακρίτρια την ρωτούσε “Μπορείτε να μας πείτε τι όνειρα βλέπετε; Ποια σχέση είχατε; Έχετε περάσει καρκίνο στο παρελθόν; Έχετε πάει ποτέ σε ψυχολόγο;”. Τότε της είπα εγώ ότι “αντί να την καλέσετε για τυπική κλήση, εσείς συνεργάζεστε με την κ. Σπηλιοπούλου. Αντί να την ρωτήσετε ουσιαστικές ερωτήσεις, έχετε μεταβάλει την απολογία σε συζήτηση για πρωινάδικο, όταν ρωτάς τι όνειρα βλέπεις και πως τα εξηγείς”. Κάναμε αίτηση εξαίρεσης, αλλά είναι δεδομένο ότι θα απορριφθεί και αυτή, ουδέποτε έχει γίνει δεκτή αίτηση εξαίρεσης» συμπλήρωσε ο ποινικολόγος.

Σε ότι αφορά την έκβαση της υπόθεσης στην δικαστική αίθουσα, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι είναι βέβαιος για την αθώωση της, σημειώνοντας ότι «το δικαστήριο στηρίζεται τις αναφορές των επιστημόνων».

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1