3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη: Συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

Την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή Live News του Mega. «Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο Δασκαλάκης.

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή η Δήμητρα Πισπιρίγκου καταθέτει πλέον ενόρκως ως μάρτυρας, μια κατάθεση που αναμένεται να κρατήσει πολλές ώρες.

Κυρίως θα ερωτηθεί για τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας, παρουσία της ιδίας, στο σπίτι της οδού Μπιζανίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναμένεται να της ασκηθούν διώξεις, αφού αντιμετωπίζεται από τις Αρχές ως μάρτυρας – προς το παρόν, τουλάχιστον – και όχι ως ύποπτη για τη δολοφονία της Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε καταθέσει στο Ανθρωποκτονιών μετά τη σύλληψή της για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, διότι είχε παραπεμφθεί απ’ ευθείας στη Δικαιοσύνη μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας κατατέθηκε στη ΓΑΔΑ στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας στην Πάτρα. Ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός, αποδίδεται σε δολοφονία και η κατάθεση του πορίσματος αναμένεται να δρομολογήσει ραγδαίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, το επόμενο βήμα πλέον είναι η σύνταξη του διαβιβαστικού από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση και η αποστολή του στον εισαγγελέα προκειμένου να αποφανθεί αν χρειάζεται ή όχι να ασκηθούν νέες διώξεις και αν ναι, κατά ποίων προσώπων.