ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απάντηση Λιγνάδη για την τρίτη καταγγελία για βιασμό

Αντιμέτωπος με μια ακόμη κατηγορία  ενδέχεται να βρεθεί ο  προφυλακισμένος τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα που είχε ως αντικείμενο την τρίτη μήνυση για το αδίκημα του βιασμού που κατατέθηκε εις βάρος του μετά την προφυλάκιση του.

Υπενθυμίζεται ότι ο καταγγέλλων είναι Έλληνας που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γνωστός σκηνοθέτης ηθοποιός τον βίασε στο σπίτι του το 2018.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ο Δ. Λιγνάδης για αυτή την καταγγελία έδωσε εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε και αυτή την καταγγελία.

Ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει για το εαν θα ασκήσει νέα δίωξη εις βάρος του ηθοποιού.

Την ίδια ώρα στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται και 4η καταγγελία με το 24χρονο σήμερα θύμα να καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση  από τον Λιγνάδη πριν 7 χρόνια όταν ήταν 17 ετών. Την συγκεκριμένη καταγγελία αποτιμά η ανακρίτρια προκειμένου να καθορίσει εντός των επόμενων ημερών τις περαιτέρω κινήσεις της.